وبلاگ

باکتری لژیونلا

بهداشت فوق العاده با بکارگیری شیرهای هوشمند فردا فن کامران

  1. باکتری لژیونلا ( Legionella ) و چگونگی مبارزه با آن در شیرهای هوشمند الکترونیک فردا فن کامران موضوع اصلی در مقوله بهداشت کاربرد شیرهای بهداشتی در سالهای اخیر مربوط به باکتری لژیونلا می باشد .

از زمان کشف باکتری لژیونلا در سال 1972، این نام با تنفر بسیاری همراه شده و از طرف دیگر تحقیقات در این مورد شدت یافت.حقیقت مسئله ساز این است که لژیونلا در هر آب طبیعی پیدا می شود .

سیستم های فنی همانند تاسیسات آب شرب، آب های صنعتی و سیستم های فرآوری و تصفیه آب در کنار تجهیزات خنک کننده و یا ایرکاندشین ها فراهم کننده زمینه و محل های مناسب بوم سازگاری فیزیکی، شیمیایی و هیدرولیکی برای تکثیر این باکتری هستند.

قوانین جدید آب شرب که از سال 2003 بکار گرفته شده است، به عوامل اجرایی موسسات عمومی برای آزمایش آب در خصوص وجود لژیونلا حکم مینماید که آب تحت کنترل قرار گیرد.

مسئله اصلی در این زمینه این است که اکثر آزمایشات در شروع حلقه فرایند آب انجام میپذیرد و در انتها : نکته مهم این است که آزمایشات تشخیص باکتری لژیونلا می بایست در شیرها یعنی محلی که مصرف کننده از آب استفاده می کند، انجام پذیرد.

همانجایی که آب گرم و راکد خطرات بالایی را برای حضور این باکتری ایجاد میکند. برای چگونگی رشد باکتری لژیونلا جدول زیر را ملاحظه نمایید :

 

زمان (ساعت )       0        6       12         24        48
تعداد باکتری        1        2        16      256    536/65

 

منبع : IKZ HAUSTECHNIK   شماره 14 سال 2003 صفحه 25 به قلم پروفسور Dieter Kreysig

 

برای جلوگیری از رشد باکتری لژیونلا می بایست از راکد ماندن آب جلوگیری نمود واز جریان مناسب آب اطمینان حاصل کرد.

جلوگیری از راکد ماندن آب در شیرهای معمولی و شیرهای اهرمی بسیار مشکل بوده و یا حداقل وقت گیر و نیاز به نیروی انسانی دارد .

راه حل ساده بکارگیری شیرهای هوشمند الکترونیک مجهز به امکان جریان خودکار آب در زمان  مشخص شده    می باشد که بعنوان مثال شیرهای هوشمند الکترونیک فردا فن کامران قادر به انجام آن هستند.

خطر اصلی رشد باکتری لژیونلا در شیرهای حمام و شیرهای دستشویی می باشد که با استفاده از شیرهای هوشمند الکترونیک حمام فردا فن کامران و قرار گرفتن ماگنتیک ولو در نزدیک ترین نقطه خروج آب از شیر عملا از اختلاط آب راکد با هوا جلوگیری می نماید. این معضل مخصوصا در بیمارستانها و همینطور مراکز عمومی همانند مدارس، هتل ها و اقامتگاههای عمومی بیشتر محسوس می باشد.

همچنین در شیر دستشویی  هوشمند فوتونیک – الکترونیک فردا فن کامران- سولینو با استفاده از کارکرد جریان خودکار آب در فواصل 12 و یا 24 ساعته میتوان از رشد باکتری لژیونلا بویژه قبل از انفجار در تعداد آن ( 48 ساعت ) جلوگیری بعمل آورد .

  1. نکته بسیار حائز اهمیت در شیر فوتونیک – الکترونیک فردا فن کامران عدم استفاده از قطعات ریخته گری برنج میباشد.

مسیر آب در این شیر پس از عبور از Back Flow Prevention Valve (B.F.P.V ) کار گذاشته شده در نزدیک ماگنتیک ولو و طی مسیر کارتریج با ترکیب پلاستیک بهداشتی، از یک لوله مسی به قطر داخلی 6mm  و طول کمتر از 5cm  عبور نموده در نهایت با عبور از مسیر حدود 6cm  لوله خروجی و آبفشان کاملا بهداشتی جریان می یابد .

بنابراین در این شیرآب  با هیچ قطعه ای که سرب از آن قابلیت جدایش و ترکیب با آب را داشته باشد عبور نمی کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید